Betrokkenheid, echtheid, en groei zijn belangrijke kernwaarden in mijn leven. Persoonlijk hou ik ervan mezelf te ontwikkelen door kennis op te doen én door eigen ervaringen. Ik probeer om door een crisis kansen te zien. Dat helpt me om door te zetten en het geeft me veerkracht. Ik ben een rustig persoon, die houdt van gezelligheid en van diepgang. Van contact met mensen, gesprekken van hart-tot-hart en het leven delen. Een betekenisvol en gezond leven in verbinding met God, de ander en mezelf is wat ik wens en anderen gun. Mijn werk doe ik vanuit een christelijke identiteit. Ik geloof dat er hoop is en perspectief. Mensen met een andere levensovertuiging zijn van harte welkom in mijn praktijk.

Van jongs af aan heb ik een rode draad in mijn leven: het werken voor of met mensen. Van klantvriendelijk zijn in een winkel, werken in de verstandelijk gehandicaptenzorg en werken bij een vrouwenopvang. Tot mijn huidige baan waarin ik begeleiding bied aan mensen met een psychiatrische aandoening of ernstige psychosociale problemen bij het wonen, werken en leven. Door vele jaren werkervaring in de hulpverlening én door eigen ervaring weet ik dat het mogelijk is te werken aan herstel en heling. Iedereen kan veranderen.

Omgaan met rouw- en verlies is een belangrijk thema in mijn leven geworden. Toen mijn man plotseling ziek werd en overleed stond mijn leven op z’n kop. Het doorleven van verdriet, gemis en pijn heeft gemaakt dat ik nieuwe verlangens ontdekte. Geleidelijk aan groeide er weer vertrouwen in het leven en de toekomst. Het missen blijft en toch vind ik er kracht in om door te gaan en mijn leven een andere, een ‘nieuwe’ invulling te geven.

Vanuit deze ervaring heb ik het verlangen om mensen met rouw en verlies te begeleiden. Ik weet hoe belangrijk het is om in dat proces geholpen te worden en de erkenning en steun te krijgen die zo nodig is.