Betrokkenheid, echtheid, en groei zijn belangrijke kernwaarden in mijn leven. Persoonlijk hou ik ervan mezelf te ontwikkelen door kennis op te doen én door eigen ervaringen. Ik probeer door een crisis kansen te zien, wat me helpt om door te zetten en het geeft me veerkracht. Ik ben een rustig persoon, die houdt van gezelligheid en van diepgang. Van contact met mensen, gesprekken van hart-tot-hart en het leven delen. Een betekenisvol en gezond leven in verbinding met God, de ander en mezelf is wat ik wens en anderen gun. Mijn werk doe ik vanuit een christelijke identiteit. Ik geloof dat er hoop is en perspectief. Mensen met een andere levensovertuiging zijn uieraart van harte welkom.

Van jongs af aan heb ik een rode draad in mijn leven: werken voor of met mensen.
Vanaf mijn 16de heb ik gewerkt in de hulp- en dienstverlening of ik volgde een opleiding om mij hierin meer te ontwikkelen. In mijn laatste baan heb ik 18 jaar lang gewerkt als begeleider om mensen met een psychiatrische aandoening of ernstige psychosociale problemen te begeleiden bij het wonen, werken en leven. Door zoveel jaren werkervaring in de hulpverlening én door eigen ervaring weet ik dat het mogelijk is om te werken aan herstel en heling. Iedereen kan veranderen.

Omgaan met rouw en verlies is een thema in mijn leven geworden. Ik draag rouw en verdriet mee om het verlies van mijn man én om het verlies van een deel van mezelf. Het doorleven van verdriet, gemis en pijn heeft gemaakt dat ik nieuwe verlangens ontdekte. Deze verlangens brachten mij in 2017 bij de opleiding tot Integratief Coach en Therapeut van Groundwork . Geleidelijk aan groeit vertrouwen in mezelf, in het leven en de toekomst. Het verlies blijft én ik vind kracht om door te gaan en mijn leven een andere ‘nieuwe’ invulling te geven; namelijk als Integratief Coach & Therapeut.

Je mag van mij verwachten dat ik je vanuit openheid, echtheid en eerlijkheid bevraag en begeleid met warme betrokkenheid en een professionele houding.