Kosten sessie (60 minuten):

Individuele Integratieve Therapie € 85,00 per uur 

Voor de intake vraag ik jou om een formulier in te vullen die ik je zal toesturen. Ik ontvang deze graag digitaal retour, we nemen het formulier samen door tijdens de intake. Dit helpt om een efficiënte start te maken, het voorkomt onnodig doornemen van algemene gegevens en het kan uitnodigen tot verder gesprek.

Op de behandelovereenkomst, intakeformulier en afgesproken sessies zijn de algemene voorwaarden en privacyverklaring van toepassing.
(Deze verstrek ik via e-mail op aanvraag).

Ik ben gediplomeerd Integratief Therapeut en Coach. De Groundwork post-HBO beroepsopleiding is geaccrediteerd door de SKB. Om hoogwaardige kwaliteit te kunnen (blijven) waarborgen is Francissen Therapie & Coaching aangesloten bij de Vereniging van Integraal Therapeuten (VIT).
En bij de RBCZ (het kwaliteitsregister voor Hbo-opgeleide therapeuten in de complementaire zorg). Als registertherapeut val ik het onder het Tuchtrecht van Tuchtcollege Complementaire Zorg (TCZ) en ben ik aangesloten bij geschillencommissie Stichting Complementaire en Alternatieve Gezondheidszorg (SCAG). 

Vergoedingen

De kosten voor therapie kunnen worden vergoed vanuit het aanvullend pakket dat je hebt bij je zorgverzekeraar. Deze vergoeding valt niet onder het eigen risico. De hoogte van de vergoeding verschilt sterk per zorgverzekeraar en type aanvullend pakket. Je kunt hierover navraag doen bij je zorgverzekeraar. Integratieve psychotherapie valt onder psychosociale therapie.
Hier (https://www.zorgwijzer.nl/vergoeding/psychotherapie) vind je een overzicht waarin van de meeste zorgverzekeraars is aangegeven in hoeverre ze integratieve psychotherapie vergoeden.

Mochten de kosten niet haalbaar voor je zijn, neem dan toch contact met mij op, dan kijken we samen naar een mogelijke oplossing.

De kleine lettertjes…

Voor alle sessies geldt dat je geen verwijzing van je huisarts nodig hebt. Je kunt afspreken voor een sessie op maandag, dinsdag en donderdag tussen 9:00 – 17:00 uur.

Sessies zijn altijd op afspraak.

Als je onverhoopt niet kunt op de afgesproken tijd, neem dan even contact met me op. Het is altijd mogelijk om de afspraak in overleg te verplaatsen. Voor afspraken die minder dan 24 uur van tevoren worden afgezegd betaal je 50% voor de gereserveerde tijd en ruimte.