Betrokken en betrouwbaar zijn vind ik heel belangrijk. Ik wil een plek creëren waar jij hoop en vertrouwen ervaart en waar dit mag groeien. Een omgeving waarin jij je gezien en gehoord weet, je veilig voelt en erkent wordt.

Het is mijn verlangen om jou te begeleiden bij een proces van zelfontwikkeling of heling. Ik loop graag met jou mee om te onderzoeken wat je belemmert, waar jij tegenaan loopt. En wat er nodig is om vanuit jouw kracht te leven en innerlijke keuzevrijheid te ervaren. Zodat je weer zicht krijgt op een hoopvolle toekomst, waarin je rust ervaart en regie kunt nemen in jouw leven. In contact en verbinding met jezelf en met de ander, want… leven doe je niet alleen!

Je kunt een afspraak maken voor een kennismakingsgesprek middels het aanmeldformulier of door te bellen. Dit kennismakingsgesprek is kosteloos en vrijblijvend. Ik vind het belangrijk elkaar te ontmoeten om te kijken of ik de juiste persoon ben om jou te begeleiden in het proces dat jij graag wilt aan gaan. Als we beide akkoord zijn gaan we een traject starten en stuur ik je de behandelovereenkomst toe. Hierop zal ook je hulpvraag worden vermeld.

Mocht ik denken dat je met jouw hulpvraag beter terecht kunt bij een therapeut die meer recht kan doen aan jouw vraag, dan zal ik dat eerlijk met je bespreken.

Tijdens de intakefase stellen we de doelen op waaraan jij wilt werken binnen dit traject. Door regelmatige evaluaties bepalen we het verloop van het traject. Een traject moet concreet en haalbaar zijn en niet langer duren dan nodig is.